panasonic massagestoelen sanyo massagestoelen fuji massagestoelen massani massagestoelen
Massagestoelen van Comfort Living
Beste Massagestoel ter wereld_woonkamer_Panasonic Real Pro Hotstone_reviews

Reviews van klanten

"We hebben sinds twee jaar tot grote tevredenheid een massagestoel Panasonic real pro, de EP 3006. We hebben beiden last van de rug en we merken dat de…"

A. Leeraar

"Vandaag is mijn Panasonic stoel bezorgd door twee heel vriendelijke mannen. Ze hebben zo zorgvuldig voor een perfecte levering gezorgd. Geweldig gewoo…"

Antoinette

"Ik heb paar jaar geleden op de Pasar Malam Den Haag een massagestoel gekocht. Aangezien ik erg veel last heb van nek en schouderklachten ga ik elke av…"

H. Verheij

"Wij hebben onze Panasonic Urban Living massagestoel nu bijna een jaar en kunnen niet meer zonder. Na een dag werken in een soms wat lastige werkhoudi…"

Rob Ribbers

"In 2012 heb ik een massagestoel gekocht. Nu na een jaar kan ik zeggen dat ik niet meer zonder kan! Elke dag even heerlijk ontspannen in de stoel! Heer…"

Thea Jansen

"Geweldige massagestoel!! U kunt deze een heel weekend uitproberen door ons Lifestyle Huis te huren."

Nanny Jansen

"Ik heb nu een week mijn Panasonic Real Pro Hotstone massagestoel in huis. Ik vind dit nog steeds de beste investering die ik en me vrouw hebben gedaan…"

Swan Lee Tan

"lekkere stoel. Heerlijk voor ontspanning. Werkt goed voor therapeuten. Vooral bij spit en zere spieren."

Gerard Koomen

"Heb mijn relaxstoel nu sinds 2 maand en een half. Ik heb hem de naam “levensstoel” genoemd. Ben een fibromialgiepatient met zware rug- heup- en schoud…"

Karin, Belgie

"Al weer enige tijd geleden hebben wij bij u een Panasonic Ep-ma 58 massagestoel gekocht. We gebruiken hem zeer regelmatig en het is een aanwinst waar …"

Ria van Hoorn

"De massagestoel Massani EM5000 vind ik heel prettig in het gebruik! Lekker gemasseerd worden tijdens tv kijken of languit met een muziekje op en mijn …"

Marijke Mensing

"Sinds 2017 heb ik de Royal massagestoel. Als ik thuiskom en ik heb rugpijn, dan zit ik een kwartier in de stoel en dan is het echt over. Ik ben hartst…"

Frits Veenendaal

"Een berichtje uit 'relaxed' Muiderberg: De massagestoel doet het excellent!"

Linda, Muiderberg

"Op deze manier wil ik U mededelen hoe blij ik ben met mijn massagestoel. Ik ben al 40 jaar verpleegkundige en het werk wordt fysiek en mentaal zwaarde…"

Vera Sanders, Ede

"Zalig!"

Dhr. W. Ten Voorde

"Fantastisch!"

Mevr. Post, Eemnes

"Je koopt soms dingen waar je later spijt van hebt, maar dit is een aankoop waar wij nooit spijt van hebben gehad en we hebben hem nu al 3 jaar! Het is…"

Fam. Idzerda, Grouw

"Perfecte stoel, heerlijk ontspannen in deze massani Royal!"

Mevr. A. Heijdemann

"De stoel bevalt uitstekend! We hebben hem nu een jaar en we maken er veel gebruik van. (Panasonic Real Pro Sport)"

Roos, Leidsche Rijn

"De eerste keer voelde het aan als spierpijn. Na 2 weken waren mijn nek en schouders weer soepel. Minder hoofdpijn. Voor het eerst heb ik dagen zonder …"

Mevr. N. van den Hoff

"Ik maak nu ongeveer een halfjaar gebruik van mijn massagestoel Miami S-900 en ben iedere keer dat ik er gebruik van maak, ervan overtuigd dat dit een …"

R. Sardjoe, Dordrecht

"Vroeger zat ik een paar keer per jaar helemaal vast. Sinds ik de Panasonic massagestoel heb, ben ik niet meer naar de fysiotherapeut geweest!"

Dhr. Velders, Maarssen

"Sinds dat ik de massagestoel heb is mijn rug alleen nog maar beter geworden. Na de eerste maanden veel in de stoel te hebben gezeten( 1 a 2 keer per d…"

Dhr.A. Bankers, Deurne

"Ik heb een massagestoel bij jullie gekocht en maak er regelmatig gebruik van. Zo`n stoel is echt geen luxe als je bedenkt dat wij in een hectische maa…"

F. Debipersad, Utrecht

"De stoel bevalt prima. Ik heb fibromyalgie en door deze stoel heb ik meer energie en is mijn kwaliteit van leven verbeterd. De Panasonic Real Pro Prem…"

Mevr. Ten Brink, Breda

10 Zekerheden

Alle Japanse A-merken
Grootste assortiment Benelux
Beste massagestoelen ter wereld
Dé Specialist sinds 2004
Deskundig advies
Hoge klanttevredenheid
Uitstekende service
Bewezen medisch effect
Goed bereikbaar via de A4, A44, N205 en N207
Gratis parkeren voor de deur